maanantai 5. syyskuuta 2016

Kattauskilpailu

SUUNNITTELU 

Suunnittelu onnistui hyvin. Keksimme yhdessä teeman ja aloimme suunnittelemaan toteutusta. Katselimme kattauskuvia Pinterestistä ja Instagramista. Löysin kuvan josta saimme inspiraatiota omaan kattaukseemme. Lautaset ja lasit laitoimme samalla tavalla kuin kuvassa, mutta aterimet ja lautasliinat mietimme itse. Suunnitelma muokkautui hieman matkalla. Kirjoitin suunnitelman blogiini. 

VUOROVAIKUTUS JA RYHMÄTYÖ

Ryhmätyö sujui todella hyvin. Oma roolini ryhmässä oli kai ideoiden keksijä :D Kaikki tekivät suunnilleen saman verran ja mietimme asioita yhdessä. Otin muut huomioon ja kuuntelimme kaikki toistemme ideoita ja mielipiteitä. Vuorovaikutus sujui suunnitellusti, sillä tunnemme toisemme hyvin ja meidän on helppo puhua toisillemme.


KUVAAMINEN & EDITOINTI

Otin monta kuvaa ja valitsimme niistä parhaan. Lisäsimme kuvaan hempeän filterin, joka kuvastaa mielestämme todella hyvin ystävänpäivää. Kuvista tuli nätimpiä kuin odotin. Käytimme kuvan muokkaamiseen myös ihan perus työkaluja, kuten kontrasti- ja kirkkaus säädintä.

KILPAILU & MARKKINOINTI

Mielestäni oli hyvä idea pitää kilpailu Facebookissa. Sitä käyttää niin monta ihmistä, että kilpailu tulee varmasti huomatuksi. Instagram olisi ollut myös tosi hyvä vaihtoehto kattauskilpailun pitämiseen, koska se on myös todella suosittu sivusto. Siellä saisi paljon tykkäyksiä, mutta sitä käyttää pääosin vain nuoriso joten aikuisten mielipiteet eivät tulisi esille.
  Kilpailu on mielstäni tarpeeksi näkyvä  Facebookissa. Yritämme mainostaa sitä mahdollisimman paljon.
  Jos omistaisin yrityksen käyttäisin markkinointiin mahdollisimman suosittuja sivustoja joilla olisi paljon käyttäjiä, jotta se saisi näkyvyyttä. Opin että sosiaalinen media on todella hyvä paikka markkinointiin. On paljom vaihtoehtoja mihin sivulle mainoksensa laittaa.

REFLEKTIO

Projekti onnistui kokonaisuudessaan hyvin. Sitä oli hauska tehdä ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Meidän ryhmä teki hyvää yhteistyötä.
  Mielestäni kukkia olisi voinut olla enemmänkin. :) Hyvää tässä ryhmätyössä oli kiva ryhmä ja hyvät kaverit. Huonoja asioita en keksi. Opin että kattauksien tekeminen on taidetta. Saa käyttää paljon mielikuvitusta, taitella lautasliinoja ja vaikka askarrella koristeita. Opin myös lasien paikat. En tiedä olisinko kaivannut mitään lisää. Ehkä Rose-kuohuviinipullon.




1 kommentti: